HOME >  > OVER ONS

over ons

NHMR opereert internationaal op het gebeid van revisie en verkoop van motoren, generatoren, compressoren en onderdelen zowel voor voertuigen, vaartuigen als vaste opstellingen.

 

De organisatie is ambitieus en gezond en combineert een klantgerichte houding met een eerlijke aanpak. De vaardigheden en kwaliteit van onze medewerkers is onbetwist. Daar zijn we trots op!

 

Een brede orientatie van de markt en een enorm flexibele opstelling maakt dat NHMR snel op ontwikkelingen en behoeftes van onze klanten kan inspelen. Intussen is gebleken dat wij een betrouwbare partner zijn van vooraanstaande Nederlandse en Internationale bedrijven zoals:

 

Offshore (oil & gas), machinebouw, rail-, weg- en waterbouw, aannemings- en verhuurbedrijven, scheepswerven, rederijen, onderhouds- en reparatiebedrijven, utiliteits- en overheidsinstellingen, autobedrijven, importeurs en leasebedrijven.

 

Vooruitlopend op de toekomst zetten wij in op innovatie en verduurzaming van onze diensten en producten om zo gezamenlijk zowel maatschappelijke als economische voordelen te kunnen bieden.